Impress — Chorvatsko

single-image

Program, akce: Evropský sbor solidarity (ESC) — týmové dobrovolnictví (tři týdny)

 Délka doborovolnictví: 12.—30. srpen 2024

Místo konání: Daruvar, Chorvatsko

Pokud máte zájem se přihlásit, prosím pošlete svůj životopis (v angličtině) v jednom emailu na tyto dvě emailové adresy: [email protected] [email protected]Do předmětu emailu prosím dejte “Daruvar ESC” a vše celé jméno.

Pro to, abyste na tento projekt mohli jet je nutné, abyste vlastnili nejen občanský průkaz (který musíte mít ze zákona), ale také platný cestovní pas (s platností min. ještě 150 dní od datumu začátku vámi vybraného projektu).

V rámci programu Evropský sbor solidarity jsou následující finanční specifika: v rámci všech projektů ESC je kompletně (ze 100 %) zajištěno jídlo, ubytování, aktivity, komplexní zdravotní pojištění u pojišťovny Henner, jazykový kurz, místní doprava, a to vše je zcela pokryto z fondů EU programu Evropský sbor solidarity a zařízeno organizátory. Účastníkům dále budou proplaceny cestovní náklady (v případě tohoto projektu) z místa bydliště do místa konání projektu a zpět a to do max. výše:

  • €180 při využití letecké dopravy
  • €210 při využití pozemní „zelené“ dopravy (autobusy/vlaky). Do Chorvatska jezdí několik přímých autobusových linek FlixBus.

Účastník musí:

  • Být ve věku 18-30 let;
  • Být zaregistrovaný na portálu ESC (v případě, že máte s registrací problém, řiďte se tímto návodem)
  • Mít zájem o dobrovolnictví a tento projekt;
  • Ovládat angličtinu alespoň na úrovni B1

Hostitelská organizace: Udruga Impress

Popis ESC příležitosti:

Urgent call for 1 last open place team volunteering ESC in Daruvar, Croatia! 🌍
 
Are you passionate about making a difference and gaining valuable experience? We are looking for enthusiastic volunteers to join our project in Daruvar, Croatia, from August 8th to August 30th, 2024.( participants can arrive by Monday since is a short time notice)
 
About the Project:
 
Our project aims to provide a diverse range of educational and cultural activities to benefit the local community and volunteers alike. Volunteers will be involved in:
 
📚 Teaching Foreign Languages: Share your language skills and help others learn a new language.
 
📝 Writing Articles and Preparing Newsletters: Contribute to our communication efforts by creating informative and engaging content.
 
🌳 International Youth Week Outdoor Activities: Participate in and organize fun and educational outdoor activities for International Youth Week.
 
🤝 Intercultural Exchange: Engage in cultural exchange activities to promote understanding and appreciation of different cultures.
 
🌐 Erasmus+ and ESC Promotion Campaigns: Help spread the word about Erasmus+ and European Solidarity Corps (ESC) programs.
 
📸 Photography, Video Editing, and Social Media Content: Use your creative skills to document the project and create content for our social media channels.
 
Volunteers are provided with:
 
🏠 Free accommodation
 
💰 Pocket money
 
✈️ Travel reimbursement
 
Join us in Daruvar and be part of an inspiring project that promotes education, cultural exchange, and community engagement. 🌟

Možná se ti bude líbit