Emotionally Equipped — Maďarsko

single-image

ERASMUS+, Klíčová akce 1: tréninkový kurz

Termín konání: 5.—13. listopad 2024

Místo konání: Enying, Maďarsko

Český tým: 2 účastníci (ve věku 18+)

Před tím, než se přihlásíte na jakýkoliv náš projekt, důkladně si přečtěte všechny informace v sekci Chci vyjet na projekt a seznamte se s Pravidly účasti na zahr. projektech.

Pokud máte zájem se na tento projekt přihlásit, prosím důkladně si přečtete info-pack. Prosím zamyslete se, jak do tohoto projektu zapadáte vy (viz „participants‘ profile“ níže). Pokud máte zájem se na tento projekt přihlásit, prosím odešlete vyplněnou přihlášku co nejdříve.

Pro to, abyste se na tento projekt přihlásili je nutné, abyste vlastnili nejen občanský průkaz (který musíte mít ze zákona), ale také platný cestovní pas (s platností min. ještě 150 dní od datumu začátku vámi vybraného projektu).

V rámci programu ERASMUS+ jsou následující finanční specifika: v rámci všech projektů je kompletně (ze 100%) zajištěno jídlo, ubytování, aktivity, a to vše je zcela pokryto z fondů EU programu ERASMUS+ a zařízeno organizátory. Účastníkům dále budou proplaceny cestovní náklady (reimbursement) do max. výše €211 (v případě tohoto projektu) z místa bydliště do místa konání projektu a zpět. U tohoto projektu je možná pouze pozemní doprava (autobusy/vlaky).

Hostitelská organizace: Youth of Europe Association

Popis projektu:

Like any other workplace, working on projects with young people can be a significant source of stress. Therefore, it is crucial to find a balance between work and free time to keep motivation, develop further and to avoid burnout.

The aim of this training is to promote the mental well-being of young people and youth workers who are open for new experiences. Together, we will create a mindful space for personal and professional growth as youth workers and trainers. Participants will have the opportunity to develop their knowledge and soft skills related to mental health and their own emotional well-being and explore new practices and tools using art and creating.

In this project, we will investigate our skills, competences and resources through artistic methods. With this artistic approach (using visual arts, dance and drama tools), we will explore communication with ourselves and transfer these tools and practices in youth work. Additionally, we want to draw attention to digital well-being and its connection to mental health, social and emotional skills.

Možná se ti bude líbit