Influencers of Mother Earth — Turecko

single-image

ERASMUS+, Klíčová akce 1: výměna mládeže

Místo konání: Burdur, Turecko

Termín konání: 24. srpen—1. září 2024

Český tým: 6 účastníků (ve věku 18—30 let+ 1 group leader (ve věku 18+) 

Před tím, než se přihlásíte na jakýkoliv náš projekt, důkladně si přečtěte všechny informace v sekci Chci vyjet na projekt a seznamte se s Pravidly účasti na zahr. projektech.

Pokud máte zájem se na tento projekt přihlásit, prosím důkladně si přečtete info-pack. Pokud máte zájem se na tento projekt přihlásit, prosím odešlete vyplněnou přihlášku co nejdříve. Do českého týmu už hledáme pouze posledního kluka.

Pro to, abyste se na tento projekt přihlásili je nutné, abyste vlastnili nejen občanský průkaz (který musíte mít ze zákona), ale také platný cestovní pas (s platností min. ještě 150 dní od datumu začátku tohoto projektu).

V rámci programu ERASMUS+ jsou následující finanční specifika: v rámci všech projektů je kompletně (ze 100%) zajištěno jídlo, ubytování, aktivity, a to vše je zcela pokryto z fondů EU programu ERASMUS+ a zařízeno organizátory. Účastníkům dále budou proplaceny cestovní náklady (reimbursement) do max. výše €275 (v případě tohoto projektu) z místa bydliště do místa konání projektu a zpět.

Hostitelská organizace: NATU-RULERS

Popis projektu:

Context & Objectives:

Our world and environment are being destroyed with various reasons and it’s our duty to heal it back as we are already  destroying it. Via gathering young people from different countries and cultures we want to create digital content while we are learning how to be on side of Mother Nature.

Main aim of the project is leading our participants to be an content creator who works in the name of Mother Nature.

Objectives:

  • Identifying the roots and the causes (push and pull factors) of enviromental pollution.
  • Learning how to act before, during and after natural disasters with the authorities and how to help and coordinate.
  • Creating digital contents about the detected issues for social media platforms and share them.
  • Raising awareness towards the dangers of enviromental problems, showcasing different ways of prevention.

Activities:

The main project activity is a youth exchange taking place in Burdur from 25 to 31 (excluding travel dates) August 2024 gathering 35 young people, representing a diverse panel of European countries: Czech Republic, Lithuania, The Republic of North Macedonia, Romania and Türkiye.

Možná se ti bude líbit